Om os
Svend Nicolaisens Orkester

SVEND NICOLAISENS ORKESTER

Svend Nicolaisens Orkester blev dannet, torsdag den 5. maj 2011 ved et møde mellem driftige musikere på Djursland. I dag består orkestret af elleve dygtige musikere, der brænder for at spille musik, i den særlige musikgenre, og med den meget specielle "sound", der kendetegnede Svend Nicolaisen og hans orkester fra 1932 til 1985.

Formålet med at genskabe Svend Nicolaisens Orkester er at give publikum, der husker orkestret - har danset til de herlige toner -  mulighed for igen at lytte eller danse til musikken.

Syng med

Endvidere har vi et "Syng Med Repertoire" med kendte danske tekster, i foldere, der deles ud til publikum.

Ligeså har vi et "Syng Julen Ind", med Svend Nicoilaisens Orkester, med kendte juletekster, også i foldere, der deles ud til publikum.

Hos Svend Nicolaisen og hans orkester var der tilknyttet flere sangerinder gennem årerne  - Winnie Hedegaard - Bente Merete - Jette Ziegler - Jeanett Krüger og Elisabeth Edberg. Sidst nævnte var sangerinde i orkestret fra 1982  til 1985.

I Svend Nicolaisens Orkester kan publikum opleve orkestrets faste sangerinder og sangere, men også gæstesolister, der optræder sammen med orkestret.

En stor tak skal lyde til Svend Nicolaisens søn Jeppe Nicolaisen for tilladelse til at bruge navnet Svend Nicolaisens Orkester.

Orkestrets kapelmester og indehaver er Jens Jespersen.

"DET GRÅ GULDS KANDIS - EN SØD SAG"