Repertoire


 Svend Nicolaisens Orkester

  SVEND NICOLAISENS ORKESTER

REPERTOIRE

I 1952 komponerede Svend Nicolaisen den velkendte kendingsmelodi i arrangement af Svend Lundvig. Han gav den navnet "Kendingsmelodien", som blev orkestrets varemærke. Det er også det nye orkesters varemærke.

Repertoiret er en bred vifte af "Den tidløse populærmusik" , der strækker sig fra Evergreens til musik af nyere dato. Blandt musiknumrene finder De Evergreens, som  When The Moon Comes Over The Mountain - Potpourrier, som My Fair Lady - Hawaiian Music - Demis Roussos Melodier - Irving Berlin kompositioner - Charles Aznavour Hits - Richard Rodgers kompositioner - melodier af Robert Stoltz - Franz Lehar - Emmerich Kálmán, til Samba - Country og Disco-rytmer.

Hvem kan ikke huske, og har danset til den herlige La Bostella fra 1968, komponeret af Perez Pilar, med dansk tekst af Peter Spar, som lå på en sjetteplads på den internationale Top-20 liste, eller det mest kendte musikstykke i Sound Of Music "Edelweiss." Jo, dem husker vi alle!

Et af orkestrets kendte numre er Eviva España fra 1973, som i Svend Nicolaisens tid blev sunget af orkestrets sangerinde Elisabeth Edberg. I dag synges nummeret, blandt mange andre, af det nye orkesters sangerinde.

I princippet kan al musik tilegnes "sounden" fra Svend Nicolaisen og hans orkester. Det er kun at lade saxofonen spille melodistemmen - lade hammondorglet lægge undertonen  og

lade trompeterne markere musikken. Så er der frit løb til de øvrige instrumenter.

Vi håber, De  vil nyde genhøret med musikken, som den blev udført af Svend Nicolaisen og hans orkester i tiden fra 1952 til 1985, som i dag udføres af det nye Svend Nicolaisens Orkester.

 

"DET GRÅ GULDS KANDIS" - EN SØD SAG"

Copyright © J.J./www.svend-nicolaisens-orkester.dk